http://hverdags-blogger.blogspot.no/

fredag 1. november 2019

Hagen min

Nå begynner hagen min å få det utseende jeg drømte om en gang, Siste vi har fått til er en port, stakittgjerde og en søyle (bue) med blå druer.  Jeg gleder meg som en unge til våren.
Her er druene i drivhus, ikke sikkert de blir modne hvert år.  Vi har ikke alltid varm og solrik sommer her i Bergen.  Male får jeg gjøre til sommeren.

Samtidig har jeg nå brukt opp alle rester med materiale vi hadde rundt omkring.  Det er jo også bra.

Kassen hvor druene er plantet, har jeg malt utvendig og belagt med knotteplast innvendig.  Materialet er rester fra terassen vi snekret i sommer.  Den ble bygd kortere foran huset, men i vinkel.  Tørt og tett under.


På andre siden har jeg bygd tak over og brukes til tørkeplass.  Nå kan jeg tørke klær ute hele året uten å være redd for regnet.


Her er tørkerommet umalt, jeg har malt det siden, lettere å spyle av rusk og rask da.  Har til og med vindu fra vinterhagen i skuret. og gjennomsiktig bølgeblikk på taket.  

Drivhuset skal flyttes i vinter, og da vil jeg få stor frukthage.  Samboeren vil lage potetåker til meg, men der streiker jeg,  Er ikke interessert.  Plukket nok for mange poteter da jeg var barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar