Jeg laget bunn slik_
150 g smør - 3,5 dl hvetemel eltes - 2 ss kaldt vann. Kjevles ut og lagt i paiform, prikles med gaffel og stekt i ovn ved 200 grader ca. 10-15 min.
Visper 3 egg sammen med 2 dl melk og krydder etter smak ( jeg bruker lite salt).
Så finner jeg rester i kjøleskap - fryser. I dag fant jeg en del kyllingbryst. Dette skar jeg opp i biter og stekte. Hadde ikke "vanlig" grønnsaker, så jeg varmet opp minigulrøtter og rosenkål, Dette skar jeg opp i biter etter det var kokt litt og hadde det så opp i stekepannen med kyllingen.
Tømte kylling og grønnsaker i paibunnen som var ferdig stekt, tømte blanding av egg, melk og krydder over. Vanligvis bruker jeg og ha hvitost over, men i dag hadde jeg ikke lyst på det, Stekte ca 25 min-
Den ble bare deilig.
Hele paien ble oppspist av oss to.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar