http://hverdags-blogger.blogspot.no/

tirsdag 17. september 2019

Pai med smak av jul

I dag hadde jeg restemat i paien min, jeg bruker vel nesten alltid det.  Hadde pinnekjøtt til middag for et par uker siden, og resten brukte jeg i paien i dag + tre tynne kyllingbryst.
Har funnet ut at ferdig kjevlet paideig er både godt og snart å bruke, Berthas er min favoritt.







Var litt vanskelig å få ut helt i dag, men det ordnet seg i ovnen.



Jeg bruker 2 dl melk og 2 egg som jeg visper til mer kremet melkeblanding.  Krydret ikke i dag siden pinnekjøtt og kyllingfileter var full av smak.  Brukte også amerikansk blanding og noen buketter brokkoli.  Elsker brokkoli i paien min.

Blandet det lagvis og melkeblandingen ble tømt over det hele.  La et tykkt lag med hvitost over.


 Så deilig,  Og jeg er glad jeg ikke saltet maten,  Pinnekjøttet ga smak i hele paien, men ikke for mye.  Dette skal gjøres flere ganger.
Ikke mye igjen etter at to voksne proppet seg veldig mett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar